FC Twente Nieuws

Pierie mag op zoek naar nieuwe club na overleg met Ajax

Pierie mag op zoek naar nieuwe club na overleg met Ajax

Kik Pierie mag op zoek naar een nieuwe club. De centrale verdediger werd in 2019 voor maar liefst vijf miljoen euro door Ajax overgenomen van sc Heerenveen. Pierie kwam niet veel aan spelen toe in Amsterdam en werd tijdens de seizoenen 2020-2021 en 2021-2022 verhuurd aan FC Twente.

Bij FC Twente kon Pierie wel rekenen op speeltijd. In zijn eerste seizoen in Enschede speelde hij mits fit bijna alleen maar in de basis. De prestaties van Pierie bevielen FC Twente wel en de centrumverdediger werd nog een jaar gehuurd van Ajax. Wegens blessures kwam hij echter nooit meer in de basis en maakte hij in het hele afgelopen seizoen slechts zeventien speelminuten.

Deze zomer keerde hij weer terug bij Ajax. Tot dusver maakte hij dit seizoen alleen minuten in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong Ajax. Daar is hij vaste basisspeler. Een toekomst bij Ajax zit er echter niet meer Pierie. De 22-jarige centrale verdediger gaat in overleg met Ajax niet mee op trainingskamp naar het Zuid-Spaanse Marbella en mag volgens het Algemeen Dagblad op zoek naar een nieuwe club. Volgens het AD toonden al meerdere clubs interesse in Pierie.

Moet FC Twente Pierie terughalen nu hij weer fit is?


[totalpoll id="199510"]

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties