FC Twente Nieuws

Pierie op de weg terug en mikt op rentree tegen Feyenoord

Pierie op de weg terug en mikt op rentree tegen Feyenoord

Kik Pierie is één van de twee spelers die FC Twente deze zomer op huurbasis over wist te nemen van Ajax. Hij werd gehaald om de concurrentie aan te gaan met Xandro Schenk, maar kreeg als snel een tegenslag te verwerken. Hij raakte geblesseerd aan zijn knie en moet daardoor de seizoenstart missen.

"Ik sprintte diep en haakte af om de bal in de voeten te vragen en toen gebeurde het", blikt Pierie terug in gesprek met FC Twente TV. "Ik maakte een gekke beweging met mijn knie en de volgende dag voelde het niet goed. Ik werd wakker en dacht: dit is een pijn die ik niet echt ken."

Hij werkt op dit moment samen met Ralph Speerstra van Pro F aan zijn herstel. "Het gaat eigenlijk sneller dan verwacht. Het is ook fijn dat je even ergens anders bent dan op de club, anders word je elke dag geconfronteerd met het feit dat zij lekker naar buiten gaan om te spelen en jij moet dan in de gym zitten."

Pierie mikt op Feyenoord uit

Begin deze week keerde hij terug op het veld, maar trainde nog niet mee met de groep. De seizoenstart tegen Fortuna Sittard gaat hij dan ook niet halen. "De eerste competitiewedstrijd zal lastig worden en of ik de wedstrijd daarna er bij kan zijn, hangt er vanaf hoe de knie reageert deze weken. Maar dat is wel een streven van mij."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties