FC Twente Nieuws

Pleguezuelo lijkt op tijd fit, minder goed nieuws voor Pierie

Pleguezuelo lijkt op tijd fit, minder goed nieuws voor Pierie

Mees Hilgers raakte afgelopen zondag geblesseerd in de uitwedstrijd tegen Ajax. De centrale verdediger moest zo'n zes minuten voor tijd naar de kant met een liesblessure. Pleguezuelo is normaliter de logische vervanger, maar de Spanjaard liep voor de wedstrijd tegen de Amsterdammers ook een blessure op.

Afgelopen maandag werd de blessure van Hilgers nader onderzocht. Hierbij werd er schade aangetroffen, exact waar Ron Jans al bang voor was. "Het was eigenlijk een bevestiging van ons vermoeden, door de manier waarop hij uitviel en wat hij aangaf."

Door de blessure kan Jans de komende weken geen beroep doen op de revelatie van dit seizoen. Echter is er ook goed nieuws. "Hilgers is er een paar weken uit met een liesblessure. Daar tegenover staat dat Julio Pleguezuelo vandaag voor het eerst weer helemaal heeft meegetraind. Dat ging heel goed, dus een min en een plus."

Helaas komt de wedstrijd voor de andere centrale verdediger Kik Pierie nog te vroeg. Zelf hoopte hij bij de wedstrijdselectie te zitten, maar daar is Jans het nog niet helemaal mee eens. "Het gaat eigenlijk hartstikke goed. Hij heeft maandag een haf uur gespeeld en met deze kleine partijen moet je echt aan de bak. Hij zat in het winnende team, maar individueel deed hij het ook prima. De wedstrijdselectie is nog wat te vroeg, maar het gaat echt de goeie kant op."

ODDS BOOST: Win 7x je inzet bij winst FC Twente

Speciaal voor nieuwe gebruikers heeft BetCity de Odds verhoogd van 1,72 naar 7,00 bij winst voor FC Twente tegen GA Eagles. Direct registreren? Klik hier. Al geregistreerd? Dan hebben we ook een Odds Boost voor jou. Scoort Van Wolfswinkel twee keer? Win dan niet 8,00 maar 10,00 keer je inzet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties