FC Twente Nieuws

Poll: Is Pusic een geschikte kandidaat om Hake op te volgen?

Poll: Is Pusic een geschikte kandidaat om Hake op te volgen?

Oussama Assaidi was afgelopen zaterdag de grote man aan de kant van FC Twente. De aanvaller was dreigend en scoorde twee van de drie doelpunten. Het is geen geheim dat Assaidi en Hake elkaar goed lagen en de aanvaller droeg na afloop zijn doelpunten op aan de ontslagen trainer.

[google]Het was een mooi gebaar van de aanvaller die in hetzelfde gesprek ook het volgende zei. "Ik weet niet wie er gaat komen, we hebben niks meegekregen. Ik spreek voor mijzelf, we hebben goed kunnen werken met deze technische staf. Daar horen Pusic en Hake ook bij. Pusic heeft hetzelfde gedaan wat Hake ook heeft gedaan. Wij voelen ons prettig onder deze technische staf, dus ik hoop dat Pusic een kans krijgt. Dat is mijn mening en wat de club doet dat is aan hun."

Inmiddels hebben de eerste gesprekken tussen FC Twente en Verbeek plaatsgevonden, maar als het aan Assaidi ligt wordt Pusic de opvolger van Hake. Pusic gaf eerder vorige week al aan in de toekomst een functie als hoofdtrainer te ambiëren. Of dat nu al mogelijk is bij FC Twente?

[totalpoll id="105985"]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties