FC Twente Nieuws

Poolse FC Twente flop krijgt kans in 2. Bundesliga

Poolse FC Twente flop krijgt kans in 2. Bundesliga

[google]Pools jeugdinternational Oskar Zawada heeft besloten na vijf jaar een punt te zetten achter zijn verblijf bij Vfl Wolsburg. De spits die vorig seizoen nog flopte tijdens zijn huurperiode bij FC Twente krijgt de kans bij 2. Bundesliga club Karlsruhe SC. De 20-jarige spits tekende een contract tot medio 2019 bij zijn nieuwe werkgever.

Bij Karlsruhe hoop de spits zich verder te ontwikkelen. "De transfer naar Karlsruhe is voor mij de juiste stap in mijn ontwikkeling", laat Zawada weten in de Duitse media. Na een teleurstellend half jaar bij FC Twente is hem ook dit seizoen weinig succes gegund. In de tien wedstrijden die hij speelde met het tweede elftal van Wolfsburg scoorde hij niet. Het is tegenstrijdig met zijn resultaten bij Wolfsburg Onder19. In 46 wedstrijden scoorde hij 36 keer en leverde ook nog eens 6 assists.

De spits staat gelijk voor een pittige uitdaging. Karlsruhe vecht momenteel tegen degradatie. De club staat op een 15e plek, slechts drie punten boven hekkensluiter Sankt Pauli.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties