FC Twente Nieuws

Preud'homme wijst aanbod trainerschap FC Twente af

Preud'homme wijst aanbod trainerschap FC Twente af

Na het vertrek van FC Twente-trainer Gonzalo Garcia, is FC Twente op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In deze zoektocht is FC Twente een oude bekende tegengekomen, namelijk niemand minder dan Michel Preud'homme. De Belg was in het seizoen 2010-2011 ook al trainer bij de Tukkers.

De voormalig trainer van FC Twente heeft volgens HLN een aanbod - om de nieuwe trainer te worden van de Tukkers - naast zich neergelegd. Ook weten ze te melden dat de Belg ook 'carte blanche' krijgen om de club technisch helemaal te reorganiseren. Desalniettemin heeft Preud’homme - die wel gecharmeerd is door de vraag - laten weten dat hij ‘niet vrij is’.

Preud'homme was in het seizoen 2010/11 coach van FC Twente. In dit seizoen veroverde hij met de Enschedese club de beker en de Johan Cruijff-schaal, en op de slotspeeldag van de Eredivisie ging de landstitel na een onderling titelduel naar titel-concurrent Ajax. Ondanks dat hij een verbintenis had voor drie seizoenen, vertrok hij aan het einde van zijn eerste seizoen al naar Saoedi-Arabië om er als coach aan de slag te gaan bij Al-Shabab.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties