FC Twente Nieuws

"Proef dat Necid niet de topkandidaat is voor Streuer in de spits"

"Proef dat Necid niet de topkandidaat is voor Streuer in de spits"

FC Twente is in gesprek met de Tsjechische spits Tomas Necid. De 30-jarige aanvaller is transfervrij nadat zijn contract bij ADO Den Haag niet werd verlengd. Als hij komt dan hoopt clubwatcher Tijmen van Wissing niet dat Streuer hem haalt als de nieuwe eerste spits.

"Ik begrijp het niet als hij eerste spits gaat worden bij FC Twente. FC Twente kan financieel niet veel, dus dan is het logisch dat je bij de man uitkomt. Maar ik denk niet dat het een eerste spits is. Bij ADO Den Haag was hij al niet de eerste spits. Je had geluk dat RKC er was, dat lelijke eendje. Maar slechter dan ADO…."

Volgens presentator Bert van Losser zijn Jans en Necid een goed koppel. "Dat heeft een half jaar goed gewerkt", vervolgt Van Wissing tijdens de Oosttribune. "Maar neem nou gewoon eens de lijst door van waar Necid heeft gevoetbald sinds 2006. Hij is een keer kampioen geweest van Rusland, super knap, maar kijk nu eens sec naar de cijfers. FC Twente moet doelpunten hebben."

[google]

"Ik vind het een heel goed alternatief voor in de spits, maar ik vraag me af of Necid de eerste spits moet zijn van FC Twente. Je haalt een reserve op bij één van de grootste degradatiekandidaten. Als je hem haalt als pinchhitter vind ik het heel begrijpelijk. Ik heb met Streuer gesproken en ik proef toch wel een beetje dat Necid niet de topkandidaat is voor Streuer in de spits."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties