FC Twente Nieuws

Proefspeler Denilho speelt zaterdag mee tegen Sparta Enschede

Proefspeler Denilho speelt zaterdag mee tegen Sparta Enschede

Zaterdagavond om 18:00 uur gaat de bal weer rollen. Dan oefent FC Twente tegen stadsgenoot Sparta Enschede. Het is voor FC Twente de eerste wedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen. Bij de ploeg van Ron Jans zal ook een testspeler zijn opwachting maken. Het betreft Denilho Cleonise.

De 19-jarige aanvaller is eerder deze week in Enschede neergestreken nadat zijn contract bij het Italiaanse Genoa CFC afliep. Cleonise speelde in het verleden voor de jeugdopleiding van Ajax en werd in 2018 overgenomen door de ploeg uit de Serie A.

In 2019 debuteerde de aanvaller in het eerste, maar het bleef bij slechts vier invalbeurten. De geboren Amsterdammer is nu transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. FC Twente is niet de enige ploeg die de jongeling op de radar heeft staan.

[google]

Het gaat om de Portugese kampioen Sporting Lissabon en de Duitse Bundesligist VfB Stuttgart. "VfB Stuttgart is concreet en ik heb ook een uitnodiging gehad van Sporting Portugal, maar dat heb ik even moeten verplaatsen. Ik zie wel wat er concreet op mijn pad komt en dan ga ik overleggen met mijn ouders en de mensen die om me heen staan om te kijken wat het beste voor me is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties