FC Twente Nieuws

Programma: Alle FC Twente-internationals vanavond in actie

Programma: Alle FC Twente-internationals vanavond in actie

Dinsdagavond worden de laatste wedstrijden van deze interlandperiode gespeeld. Alle internationals van FC Twente komen in actie. Václav Cerny met Tsjechië, Christos Tzolis met Griekenland en Ramiz Zerrouki met Algerije. Daarnaast stond er ook voor het Jong Oranje van Mees Hilgers een interland op het programma.

Mees Hilgers maakte afgelopen vrijdag nog zijn debuut van Jong Oranje in het gewonnen duel tegen de leeftijdsgenoten van België. Dinsdag kwam de centrale verdediger van FC Twente niet in actie. Jong Oranje speelde met 0-0 gelijk tegen Jong Roemenië.

Václav Cerny en Christos Tzolis spelen in de Nations League. Cerny staat met Tsjechië laatste in een poule in League A van de Nations League. Tsjechië staat twee punten onder Zwitserland. Dinsdagavond om 20:45 uur zullen ze in een onderling duel in Zwitserland uitmaken wie degradeert naar League B.

Tzolis speelt om 20:45 uur thuis tegen Noord-Ierland in League C. Griekenland is al zeker van de eerste plek in de poule en daarmee promotie naar League B. De wedstrijden van de buitenspelers zijn te volgen via het schakelprogramma van Ziggo Sport.

Voor Ramiz Zerrouki staat er een oefeninterland op het programma. Om 21:00 uur neemt de middenvelder het met Algerije op tegen Nigeria. Helaas is Algerije binnenkort niet te zien op het WK. Ook Tsjechië en Griekenland gaan niet naar het WK in Qatar, dat over minder dan twee maanden al begint.

Programma FC Twente-internationals

Mees Hilgers: Jong Roemenië 0 - 0 Jong Oranje
Václav Cerny: Zwitserland - Tsjechië (20:45 uur)
Christos Tzolis: Griekenland - Noord-Ierland (20:45 uur)
Ramiz Zerrouki: Algerije - Nigeria (21:00 uur)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties