FC Twente Nieuws

Promes dicht bij overstap naar Engeland: 'drie clubs geïnteresseerd'

Promes dicht bij overstap naar Engeland: 'drie clubs geïnteresseerd'

Elke transferperiode duiken er weer transfergeruchten op die de naam van Quincy Promes aan zich linken. Drie clubs uit de Premier League zouden geïnteresseerd zijn in de voetbalkunsten van de aanvaller. Het gaat om Southampton, Everton en Newcastle, weet het Russische Pronedra. Eerstgenoemde heeft de grootste kans.

Southampton wist zich op de voorlaatste speeldag verzekerd van nog een jaar op het hoogste niveau van Engeland. De club uit Zuid-Engeland had zich afgelopen winterstop al gemeld in Moskou. Promes stond niet onwelwillend tegenover een winsterse transfer, maar beide clubs konden het niet eens worden.

Dat de technische voetballer openstond voor een winters vertrek mag opmerkelijk heten. Onlangs gaf hij nog aan geen vertrekplannen te hebben en Rusland zijn "tweede thuis" te noemen. Ook had hij een naar Spartak Moskou verwijzende tatoeage laten zetten.

[google]

In een eerder stadium zou Sampdoria zich gemeld hebben. Het strijdtoneel lijkt zich nu echter te beperken tot eerdergenoemde clubs.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties