FC Twente Nieuws

Promes heeft geen vertrekplannen: "Dit land is mijn tweede thuis"

Promes heeft geen vertrekplannen: "Dit land is mijn tweede thuis"

Quincy Promes sluit het seizoen niet af als kampioen van de Russische Premjer Liga. Die prijs is weggelegd voor stadsgenoot Lokomotiv Moskou. Ondanks grote buitenlandse belangstelling in zijn diensten, die elk jaar terugkomen, lijkt de oud-speler van FC Twente niet van plan om Rusland te verlaten.

"Ik hou van Rusland. Dit land is mijn tweede thuis. Kijk, trouwens, ik heb een nieuwe tattoo - een gladiator. Die heb ik onlangs laten zetten ter ere van 'Spartacus' ", geeft Promes aan op de officiële website van Spartak Moskou.

Spartak besluit het seizoen 17/18 als nummer twee van Rusland. "Natuurlijk is dit geen kampioenschap. Maar toch kunnen we direct in de groepsfase van de Champions League komen. Dit is erg belangrijk. Het zal leuk zijn. En dus leren we van fouten en trekken we conclusies. In het volgende seizoen moet beter presteren", besluit hij.

[google]

De meest recente belangstelling kwam aanwaaien vanuit Italië. Bij een transfer van Promessi zijn tientallen miljoenen gemoeid. FC Twente casht ook bij een transfer van de aanvaller. Bij de transfer van Promes in 2014 hebben de Tukkers een doorverkooppercentage bedongen.

Voorlopig lijkt een transfer er niet in te zitten en ziet FC Twente de kassa nog niet rinkelen.

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties