FC Twente Nieuws

Pröpper blijft nuchter omtrent aansluiting met top van de eredivisie

Pröpper blijft nuchter omtrent aansluiting met top van de eredivisie

FC Twente mag zich zondagmiddag gaan opmaken voor de confrontatie met RKC. In de eigen Grolsch Veste wordt er om 14:30 uur afgetrapt. Een week eerder gingen de Tukkers op bezoek in Friesland. Van Wolfswinkel besliste destijds in de 97e minuut de wedstrijd door een benutte strafschop.

“Als je wint dan is het altijd wel een lekkere week. Ongeacht de wedstrijd kun je dan een week met een lekker gevoel beleven. Als je dan kijkt naar wat de bovenste ploegen doen, dan is het lekker dat zij punten verliezen. Anderzijds vind ik dat je altijd nog volledig naar jezelf moet blijven kijken”, aldus Pröpper in gesprek met RTV Oost.

Het ging afgelopen zondag in Leeuwarden zeker niet makkelijk. “Bij Cambuur is het altijd een lastige pot. Met het publiek, het kunstgras en hun speelstijl is het altijd lastig. Vorig jaar hebben we dat ook gezien. Als je kijkt naar wat we weg hebben gegeven hebben we dat heel goed gedaan. Anderzijds hoop je dat je aanvallend ook meer kunt doen.”

Maakt de reserve-aanvoerder zich zorgen over het matige spel tegen sc Cambuur? “Ik maak me daar niet zo heel druk over. Tenzij het wekelijks is, maar dat is op dit moment nog niet het geval. Vooral als je kijkt naar thuiswedstrijden is dat ook een wereld van verschil. Dus ik maak me daar niet zo druk over.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties