FC Twente Nieuws

Pröpper niet bang voor AZ: "We kunnen Feyenoord verslaan dus waarom AZ niet"

Pröpper niet bang voor AZ: "We kunnen Feyenoord verslaan dus waarom AZ niet"

Terwijl de wedstrijd PEC Zwolle - FC Twente nog in volle gang was, werd in de studio van ESPN de loting verricht voor de achtste finales van de KNVB-beker. Na Feyenoord werd FC Twente opnieuw gekoppeld aan een zware tegenstander.

Halverwege januari moet de ploeg van Ron Jans het opnemen tegen AZ. Voordeel is dat de wedstrijd wordt afgewerkt in de Grolsch Veste. Ook werd er al deels vooruit geloot. Mocht FC Twente winnen dan speelt het in de kwartfinale een uitwedstrijd.

Aanvoerder Robin Pröpper reageert vol bravoure als hij hoort dat zijn team is gekoppeld aan AZ. "Dat is weer een mooie tegenstander. We kunnen Feyenoord verslaan dus waarom AZ niet hè?"

"Nee, het is een lastige tegenstander dus we zullen zien. Gelukkig zijn er nog een paar weekjes te gaan voordat we die wedstrijd hebben. Ik ben blij dat het thuis is en ik hoop dat het dan met publiek is want dat hebben we zeker nodig."

Is het een beetje grootspraak? "Grootspraak? Nee, maar het wordt natuurlijk weer een lastige wedstrijd. Ik had liever een andere wedstrijd gehad. Dat geef ik toe."

Loting achtste finales

NAC Breda – PEC Zwolle
FC Twente – AZ
Ajax – Excelsior Maassluis *
RKC – ADO Den Haag *
sc Heerenveen – Go Ahead Eagles *
PSV – Telstar
Vitesse – DWS ’33
FC Groningen – NEC *

*Winnaar van deze duels spelen in de kwartfinales thuis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties