FC Twente Nieuws

Pröpper richt vizier op Cambuur: "Ga je niet zomaar makkelijk winnen"

Pröpper richt vizier op Cambuur: "Ga je niet zomaar makkelijk winnen"

Terwijl veel FC Twente-supporters het vizier nog op afgelopen zondag hebben staan, heeft de hoofdrolspeler van die dag (Robin Pröpper, red.) zijn focus alweer op komende zaterdag. Dan staat namelijk het treffen met SC Cambuur op het programma.

Uiteraard gaan de Tukkers óók dan weer volle bak. "We gaan vol voor de drie punten, maar van Cambuur ga je niet zomaar makkelijk winnen", weet Pröpper die het gelijkspel tegen Ajax vierde als een overwinning. "Zo voel je het wel. Je speelt wel tegen Ajax."

"Het zijn enigszins bonuspunten", vervolgt de oud-Heraclied. "Er kwam een bepaalde ontlading los. Het mag ook wel op deze manier gevierd worden. Maar het is maar één punt", vertelt de tweede aanvoerder in gesprek met Huis aan huis Enschede.

[google]

Na de mislukte seizoensopening tegen Fortuna Sittard zou men wellicht denken dat Ajax niet de meest lekkere tegenstander is om te treffen, Pröpper denkt daar, achteraf, anders over. "Dan is het prima als je Ajax krijgt. Dan hoef je niemand wakker te maken. Dan is het mooi als je zo’n pot weet neer te leggen."

Nu moet de ploeg echter wel weer op scherp gezet worden voor de uitwedstrijd in Friesland. "Je moet er voor waken dat er niet te makkelijk over wordt gedacht. Als we dezelfde organisatie op de mat leggen als tegen Ajax en als we voetballend iets meer laten zien, dan kunnen we voor de overwinning gaan. Cambuur ga je niet zomaar makkelijk van winnen", besluit de nieuweling.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties