FC Twente Nieuws

Pröpper zorgt voor verbazing bij Jans: "Gewoon niet te verklaren"

Pröpper zorgt voor verbazing bij Jans: "Gewoon niet te verklaren"

Ron Jans stond na afloop van de met 4-1 gewonnen wedstrijd met een grote lach voor de camera's van de diverse media. Hier liet hij weten blij te zijn met de prestatie van het team en natuurlijk ook de prestatie van de wederom uitblinkende Robin Pröpper. De verdediger scoorde opnieuw en deze keer zelfs twee maal.

Wellicht een idee om de verdediger in de spits te gaan zetten? Dit vindt Jans toch niet zo'n heel goed idee. "Nee, laat hem maar lekker staan", zo is zijn reactie in gesprek met RTV Oost.

"Maar dit is gewoon niet te verklaren dat hij elke keer weer het goudhaantje is. De 1-0 en de 3-0 waren eigenlijk wel zo'n beetje de beslissing in de wedstrijd. Weer Robin, maar we gaan hem niet op een andere positie zetten", aldus de oefenmeester.

Direct na afloop gaf Pröpper aan dat hij baalde van de enige tegentreffer waarbij hij zich af liet troeven door Darfalou. Volgens Jans een goede reactie van de topscorer van FC Twente. "Dat vind ik wel mooi. Hij zal zichzelf niet zo snel een complimentje geven. Hij heeft een heel goed zelfbeeld en kijkt altijd naar verbeterpunten."

"Het was zijn man die de 4-1 binnenkopte en dan is het mooi dat hij daarvan baalt, maar ik denk wel dat hij doorheeft, en anders vertelt iemand het hem wel of anders ik wel, dat het geweldig is dat hij weer scoort", besluit de trainer tevreden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties