FC Twente Nieuws

Provinciegenoot wil 'spoorloze' Aitor terug halen naar de eredivisie

Provinciegenoot wil 'spoorloze' Aitor terug halen naar de eredivisie

In de zoektocht naar aanvallende versterking is PEC Zwolle uitgekomen bij een oud-bekende van FC Twente. Volgens de Stentor hebben de Zwollenaren hun oog laten vallen op Aitor Cantalapiedra, de aanvaller die FC Twente afgelopen zomer na twee jaar verliet.

De Spaanse rechtsbuiten wilde graag een volgende stap maken in zijn carrière en tekende een contract bij het Griekse Panathinaikos. De voormalig jeugdspeler van FC Barcelona tekende een contract tot medio 2023.

Aitor draait nog geen stabiel seizoen in Griekenland. Dertien keer zat hij bij de wedstrijdselectie waarbij hij vijf keer startte in de basis en drie keer inviel. Hij scoorde twee keer en leverde tot dusver één assist. Toch geeft de Griekse topclub PEC Zwolle nog geen groen licht.

Aitor was eind december nog terug te vinden in de katern Enschede Centraal van het weekblad Huis aan Huis. Hier stond een lijst met namen met mensen die spoorloos zijn en daardoor zijn uitgeschreven bij het BRP (Basisregistratie personen)

"De gemeente heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de plek waar deze personen wonen. Uit dit onderzoek blijkt dat wij dit niet weten. De gemeente schrijft daarom deze personen uit (artikel 2.22 Wet BRP). Deze personen staan niet meer ingeschreven in Nederland. Dit kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld uitkeringen, toeslagen, pensioen en zorg. Omdat wij niet weten waar deze personen wonen informeren wij de personen in deze krant", zo viel te lezen in Huis aan Huis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties