FC Twente Nieuws

PSG-doelman bewondert 'voorbeeld' Ruiz: "Je hebt altijd een Bryan Ruiz nodig"

PSG-doelman bewondert 'voorbeeld' Ruiz: "Je hebt altijd een Bryan Ruiz nodig"

Bryan Ruiz is bij de Costa Ricaanse nationale ploeg teamgenoot van topkeeper Keylor Navas. De doelman presteerde op het WK van 2014 in Brazilië, toen Costa Rica in de kwartfinale uitgeschakeld werd door Nederland, uitstekend en verdiende een transfer naar Real Madrid. Inmiddels keept hij bij Paris Saint-Germain.

Navas heeft een enorme staat van dienst. De 35-jarige doelman won drie keer de Champions League en staat al jarenlang onder de lat bij de Costa Ricaanse nationale ploeg. Toch was Bryan Ruiz dit WK de aanvoerder van Costa Rica. Navas heeft veel bewondering voor zijn aanvoerder.

"Bryan is altijd de standaard geweest voor ons. Naast dat hij een superbescheiden, vriendelijk en hardwerkend persoon is, helpt hij alle jonge jongens heel veel. Het is jammer dat hij weggaat. Je hebt altijd een Bryan Ruiz nodigt bij 'La Sele' (de naam van de nationale ploeg, red.)", vertelt Navas tegenover Deportivas Columbia.

"De hele carrière die hij heeft gehad is niemand ontgaan en ik denk dat hij een voorbeeld is. Ik hoop dat alle jonge mensen hem als voorbeeld nemen en weten dat dromen waargemaakt kunnen worden. Dat heeft hij bewezen. Ik wens hem het beste in de volgende stap in zijn leven. Hij zal voor altijd in de Costa Ricaanse geschiedenis blijven", besluit de PSG-doelman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties