FC Twente Nieuws

PSV-ster Gakpo kritisch: "Dan wordt het een hele andere wedstrijd"

PSV-ster Gakpo kritisch: "Dan wordt het een hele andere wedstrijd"

Cody Gakpo stond deze zomer in de belangstelling van Manchester United, Leeds United en Southampton en werd zelfs aangeboden bij Ajax. De jonge Eindhovenaar bleef echter bij PSV voetballen en stond zaterdagavond gewoon op het veld tegen FC Twente. Zijn ploeg verloor echter met 2-1 na een slechte wedstrijd van PSV.

Gakpo is tegenover ESPN kritisch op de ploeg. "We begonnen echt dramatisch. We stonden veel te ver uit elkaar, waren niet scherp in de duels en waren slordig aan de bal. Dan kom je 2-0 achter en loop je achter de feiten aan. De tweede helft was iets beter, maar het was niet goed genoeg vandaag." Hoe deze dingen konden gebeuren, weet de talentvolle linksbuiten niet precies. "Het is moeilijk om ergens echt je vinger op te leggen. We waren over het algemeen gewoon niet scherp genoeg", vertelt Gakpo.

Er werd tijdens de wedstrijd slecht gecommuniceerd tussen de spelers van PSV. "We proberen het wel op het veld, maar de communicatie verliep stroef. Dat moeten we verbeteren, want dit kan niet." Heeft dat misschien een gebrek aan automatismen? "Dat zou kunnen. Maar ik vind dat wij in staat moeten zijn om dat te kunnen, of we allang samenspelen of niet", aldus Gakpo.

De eerste helft speelde PSV dramatisch en werd het overklast door FC Twente. In de tweede helft kwamen de Eindhovenaren er wat beter in. "In de tweede helft was het wat beter. Ik denk als je zo aan de wedstrijd begint, dat het een hele andere wedstrijd wordt. We moeten echt naar onszelf kijken", aldus de 23-jarige linksbuiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties