FC Twente Nieuws

PSV Vrouwen wil koppositie overnemen van FC Twente: "Mouwen opstropen en gewoon winnen"

PSV Vrouwen wil koppositie overnemen van FC Twente: "Mouwen opstropen en gewoon winnen"

Vanavond om 19:30 uur wordt in Eindhoven afgetrapt tussen PSV Vrouwen en FC Twente Vrouwen. Een heuse topper want de Tukkers staan na vier wedstrijden op de eerste plek en de Eindhovenaren op de tweede. Het verschil tussen beide ploegen is slechts twee punten en PSV wil voor eigen publiek te koppositie heroveren. [google]

PSV trainer Nebojša Vuckovic heeft er ondanks wat personele problemen vertrouwen in. "Op papier is FC Twente de beste ploeg van Nederland. Ook gezien het verleden en het aantal titels de afgelopen jaren. Het is kwalitatief een hele goede ploeg en een ploeg die goed kan voetballen. We moeten onze mouwen opstropen en gewoon winnen."

"We hadden een beetje pech dat een paar speelsters door blessures en andere medische problemen zijn uitgevallen. Hierdoor zijn we niet compleet, maar daar valt niets aan te veranderen. Wij gaan morgen sowieso ons maximale geven. We gaan vol vertrouwen de wedstrijd in om te winnen en op plek één te komen", besluit de oefenmeester in gesprek met Studio 040.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties