FC Twente Nieuws

Pusic beseft: "Zondag alles uit de kast halen voor een zege"

Pusic beseft: "Zondag alles uit de kast halen voor een zege"

Aankomende zondag speelt FC Twente op bezoek bij Vitesse. Voor de Tukkers is het duel van cruciaal belang, want bij een nederlaag speelt de club uit Enschede volgend seizoen definitief in de eerste divisie. FC Twente wordt in Arnhem bijgestaan door circa duizend trouwe supporters, zo weet ook interim-trainer Marino Pusic.

"Dat is fantastisch, onze fans zijn dit seizoen thuis en uit altijd onze twaalfde man geweest", vertelt Pusic op de officiële website van de club. "Dat er zo veel supporters bij zijn in Arnhem geeft ook aan hoe de club leeft en hoe groot de betrokkenheid is. Zo lang er kansen zijn, zijn we aan onszelf, de club en de fans verplicht om alles te geven."

[google]

"We zijn zelf in deze situatie terecht gekomen en moeten niet naar andere ploegen kijken zondag, we moeten alleen met onszelf bezig zijn", vervolgt de oefenmeester. "Afgelopen weken is er constant druk geweest. Dat is nu niet anders. We moeten zondag alles uit de kast halen voor een zege. Net als tegen Zwolle spelen we weer een finale. De spelers hebben in die wedstrijd mentale kracht en weerbaarheid getoond, dat was voor ons een bevestiging en geeft goede hoop richting zondag. We zijn strijdbaar en gefocust", aldus Pusic.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties