FC Twente Nieuws

Pusic blij met driepunter, maar baalt flink van blessure Zekhnini

Pusic blij met driepunter, maar baalt flink van blessure Zekhnini

FC Twente heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in de Keuken Kampioen Divisie door met 1-0 te winnen van Jong FC Utrecht. Doordat Sparta en Roda JC de punten deelden is het gat tussen FC Twente en de nummer vier Sparta opgelopen tot vier punten. Dat de wedstrijd wederom niet spectaculair was, deerde de trainer niet.

“We begonnen goed aan de wedstrijd en hadden in de eerste twintig minuten de voorsprong uit moet bouwen. Dan moet je de wedstrijd eerder beslissen, maar zonder veel weg te geven lieten we Utrecht in leven.”

“Blij met de overwinning, uiteindelijk gaat het om de drie punten, maar waar ik van baal is de blessure van Zekhnini", vervolgt de oefenmeester op de clubwebsite. "Dat was slikken. Tot dat moment speelden we goed met veel positie wisselingen. We moeten tot morgen wachten om te kijken wat de schade is.”

[google]

Iets minder dan een kwartier voor tijd bracht Pusic Assaidi in. “De wijze waarop hij werd ontvangen en begroet door de supporters was mooi, ik ben blij voor Oussama. Fantastisch voor hem. Je zag direct zijn kwaliteiten, dat is wat we nodig hebben. Hopelijk kunnen we het verder uitbouwen naar meer minuten voor hem.”

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties