FC Twente Nieuws

Pusic looft Cambuur: "Een tegenstander van formaat en met veel kwaliteiten"

Pusic looft Cambuur: "Een tegenstander van formaat en met veel kwaliteiten"

Vrijdagavond om 20:00 uur wordt in Leeuwarden de wedstrijd SC Cambuur - FC Twente afgetrapt. De wedstrijd volgt een week na de broodnodige 2-1 uitoverwinning op FC Volendam.

“Een wedstrijd waarin we er hard voor gewerkt hebben en uiteindelijk verdiend wonnen. Grotendeels waren we tevreden over de wedstrijd en zo’n zege zorgt altijd voor energie. Vervolgens focus je je al weer snel op de volgende tegenstander, morgen wacht ons namelijk opnieuw een lastig uitduel”, aldus Pusic op de clubwebsite.

SC Cambuur is momenteel terug te vinden op de elfde positie met zeven punten achterstand op de nummer vier FC Twente. “Weer een tegenstander van formaat en met veel kwaliteiten. Cambuur is een team dat ook ambities heeft, dus we moeten wederom op ons best zijn om een resultaat te kunnen halen. Ze spelen georganiseerd en hebben meerdere wapens. We zullen maximaal voor de dag moeten komen en tot het uiterste moeten gaan om een goed resultaat te halen."

[google]

Met welke elf spelers Pusic gaat beginnen wil hij niet zeggen. De trainer heeft de nodige zorgen, met name over de invulling van de rechtsbackpositie. Ramos en Van der Lely zijn geblesseerd en Nacho was twee dagen ziek en moest de afsluitende training eerder staken.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties