FC Twente Nieuws

Pusic weigert spelers te sparen tegen RKC. Een verstandige keuze?

Pusic weigert spelers te sparen tegen RKC. Een verstandige keuze?

Een deel van de supporters is van mening dat Marino Pusic dinsdagavond met een B-elftal moet starten in de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De reden is simpel: FC Twente moet dit jaar alles op de competitie gooien om promotie naar de eredivisie te bewerkstelligen.

De kans dat FC Twente de beker uiteindelijk gaat winnen is klein en de beker neemt ook risico's met zich mee. Dit ondervond Wout Brama die in de eerste ronde uit de wedstrijd werd getrapt door FC Groningen middenvelder Doan. Als gevolg moest Brama zeven competitiewedstrijden toekijken vanaf de tribune.

Pusic denkt er anders over en start morgen met dezelfde elf speler die afgelopen vrijdag aan de aftrap stonden van de tweede helft. “De competitie is voor ons natuurlijk het belangrijkste, maar ook in de beker willen we zo ver mogelijk komen", zegt Marino Pusic op de clubwebsite.

[google]

"We willen in de flow blijven, dus we gaan op volle sterkte spelen. Alleen Zekhnini kan niet spelen, hij is vrijdag in de rust geblesseerd naar de kant gegaan en is nog niet voldoende hersteld." Zekhnini zal net als in de rust tegen Cambuur worden vervangen door Oosterwijk. "In Volendam en tegen Cambuur stonden we goed. Waarom zou je dat dan veranderen?”

[totalpoll id="123962"]

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties