FC Twente Nieuws

Ramselaar genoemd als mogelijke versterking FC Twente: "Een prima speler"

Ramselaar genoemd als mogelijke versterking FC Twente: "Een prima speler"

FC Twente speelde zondagmiddag met 3-3 gelijk tegen RKC Waalwijk. Clubwatcher Tijmen van Wissing zag dat gedurende het duel niet alleen in de verdediging, maar ook op het middenveld van de Tukkers gaten vielen.

"Espinosa speelde ongelukkig, Roemeratoe ging tegen zijn eigen defensie aanspelen", blikt Van Wissing terug bij De Oosttribune. "Mijn gevoel zegt dat ze echt nog wel een middenvelder erbij gaan halen, een echte nummer zes. Want Roemeratoe speelde nog echt te veel op safe. Dat is nog geen speler die het elftal naar zijn hand kan zetten. Kun je ook niet verwachten van zo'n jonge jongen, maar ze zijn wel zoekende."

Presentator Bert van Losser noemt de naam van Bart Ramselaar als mogelijke versterking. De 23-jarige aanvallende middenvelder mocht vertrekken bij werkgever PSV, maar tegen het einde van de transferwindow lijkt de club zich te hebben bedacht. "Hij staat al anderhalf jaar stil, maar ik vind het een prima speler", aldus Van Wissing.

[google]

FC Twente heeft momenteel de beschikking over tien middenvelders. Slechts twee hiervan zijn verdedigend ingesteld, waardoor de club uit Enschede op zoek zou kunnen gaan naar een verdedigende middenvelder. Hierbij kan gedacht worden aan Marko Vejinović van AZ. De Servische Nederlander speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis bij het Poolse Arka Gdynia, waar hij in veertien wedstrijden goed was voor vijf doelpunten en één assist.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties