FC Twente Nieuws

Ramselaar start tegen FC Twente: "Niet gehaald om op de bank te zitten"

Ramselaar start tegen FC Twente: "Niet gehaald om op de bank te zitten"

FC Twente neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen FC Utrecht. De bezoekende ploeg treedt in Enschede aan met middenvelder Bart Ramselaar, die onlangs op zijn oude nest terugkeerde na een mislukt avontuur bij PSV.

"Bart heeft lang niet gespeeld, maar altijd getraind", vertelt trainer John van den Brom in gesprek met de Stentor. "Hij is wedstrijdfit en liet in deze lange trainingsweek zien dat hij die extra kwaliteiten heeft. Dan is het niet moeilijk om hem erin te zetten. Dit soort jongens is niet gehaald om op de bank te zitten."

[google]

De mogelijkheid bestaat dat Adrián Dalmau eveneens start in de Utrechtse formatie. De Spanjaard speelde vorige week 45 minuten mee, maar krijgt concurrentie van de razendsnelle Issah Abass. "We wegen de risico’s af of het verantwoord en slim is om hem nu al na zijn eerste 45 minuten in maanden in de basis te zetten. Daar ben ik nog niet uit", aldus Van den Brom.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties