FC Twente Nieuws

Reactie na eerste training: "Die anderhalve meter afstand was goed te doen"

Reactie na eerste training: "Die anderhalve meter afstand was goed te doen"

Vanmorgen was het eindelijk zover. De spelers mochten eindelijk het veld weer op na bijna twee maanden thuis te hebben gezeten. de eerste drie spelers die het veld mochten betreden waren Lindon Selahi, Rafik Zekhnini en Ramiz Zerrouki.

Laatstgenoemde is blij weer te mogen trainen. "Na al die weken van lopen voor mezelf was ik het wel een beetje zat, ik verlangde weer naar de bal", aldus de middenvelder die op 30 maart zijn contract verlengde tot medio 2021 in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

Het nieuwe trainen leverde verder geen problemen op. "Die anderhalve meter afstand was goed te doen tijdens de training. Alles stond klaar, we hebben veel technische dingen gedaan en dan is het niet zo lastig om dat goed in te vullen."


[google]

Vooralsnog trainen huurlingen Verdonk, Latibeaudiere, Matos en Zekhnini gewoon mee bij FC Twente. Ze hebben een huurcontract tot en met 30 juni. Noa Lang en Giovanni Troupée keren per direct terug naar Ajax en FC Utrecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties