FC Twente Nieuws

Rechtsbackpositie bezorgt Pusic kopzorgen: Nacho ziek, Ramos en Van der Lely geblesseerd

Rechtsbackpositie bezorgt Pusic kopzorgen: Nacho ziek, Ramos en Van der Lely geblesseerd

Het is nog onzeker of Nacho Monsalve vrijdagavond aan de aftrap verschijnt bij FC Twente. De Spanjaard is twee dagen ziek geweest en moest vandaag de training vroegtijdig staken.

"We gaan het morgen bekijken. Als Nacho dan goed te pas is, speelt hij. Zo niet, dan moeten we daar een oplossing voor vinden", aldus Marino Pusic in gesprek met RTV Oost.

Die oplossing leek Rafael Ramos die hersteld leek van zijn hamstringblessure. Afgelopen vrijdag maakte hij als invaller zijn rentree in de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Echter is hij opnieuw tegen een blessure opgelopen waardoor hij Cambuur uit moet missen. De andere rechtsback Jeroen van der Lely is ook nog altijd geblesseerd en dus niet inzetbaar.

[google]

Mocht Nacho het niet halen dan zijn Michael Maria en Godfried Roemeratoe twee kanshebbers. Maria is multi-inzetbaar en Roemeratoe, die van origine een middenvelder is, speelde het afgelopen seizoen als rechtsback bij Jong FC Twente.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties