FC Twente Nieuws

Relschoppers ontboden op politiebureau: "Op korte termijn beelden publiceren"

Relschoppers ontboden op politiebureau: "Op korte termijn beelden publiceren"

Naar aanleiding van een drugsonderzoek, deed de politie tijdens de wedstrijd FC Twente - PSV op 6 april jl. een inval in het supportershome van Vak P. Als gevolg van deze politie-actie ontstonden er in en rondom de Grolsch Veste rellen. In de weken erna volgde er veel commotie waarbij de gemoederen hoog opliepen, met de sluiting van Vak P als climax.[google]

Vanmorgen meldde de politie dat er meerdere relschoppers zijn geïdentificeerd en per brief gesommeerd zijn om zich te melden op het politiebureau. "Ze worden allemaal opgeroepen als verdachte van openlijke geweldpleging, niet als een getuige. Wie niet naar het bureau komt neemt het risico dat we hem op een minder gewenst tijdstip ophalen", zo luidt de verklaring van de politie.

De politie heeft tot dusver niet iedereen weten te identificeren, zo meldt de Tubantia. "Het is denkbaar dat we op korte termijn die beelden - of screenshots ervan - gaan publiceren, om zo achter hun identiteit te komen. Wie betrokken was bij de geweldplegingen moet zich afvragen of hij zich niet beter uit eigener beweging zal melden."

Foto: Sportfoto Oost / Ron Jonker

BELANGRIJK: Nieuwe Facebook pagina voor Twente Insite

Zoals jullie zeer waarschijnlijk al hebben gemerkt is onze Facebook pagina al enkele dagen niet meer te bereiken. Hierdoor hebben we jullie op Facebook niet kunnen voorzien van het laatste nieuws omtrent FC Twente. We zijn aan het onderzoeken wat de oorzaak is van het plots verdwijnen van de pagina en de eventuele oplossing. Helaas hebben we deze laatste nog niet gevonden.

OPROEP: LIKE & DEEL ONZE NIEUWE PAGINA
We zouden het zeer op prijs stellen als jullie ons zouden willen helpen onze volgers terug te krijgen. Dit kan door onze nieuwe pagina te LIKEN en te DELEN op je tijdlijn. Een andere manier om ons te helpen is het TAGGEN van je FC Twente en ze op deze manier op de hoogte te stellen van onze nieuwe Facebook pagina. Alvast onze dank voor jullie hulp!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties