FC Twente Nieuws

RKC met de borst vooruit richting Enschede: "Het vertrouwen is enorm"

RKC met de borst vooruit richting Enschede: "Het vertrouwen is enorm"

Vanavond om 19:45 uur wordt in de Grolsch Veste afgetrapt tussen FC Twente en RKC Waalwijk. De inzet is een plek in de kwartfinale van de KNVB beker. In de vorige ronde stuntte RKC door PSV in eigen huis uit te schakelen. De ploeg is wederom in bloedvorm en is alvast gewaarschuwd.

Het wordt de tweede keer dat beide clubs elkaar treffen dit seizoen. De eerste keer was ook in Enschede, enkele dagen na de vorige bekerronde. FC Twente won deze wedstrijd met gemak, maar de verwachting de ploeg vanavond meer weerstand gaat bieden.

"De sfeer in dat stadion was geweldig", blikt RKC back Juriën Gaari terug in gesprek met het Brabants Dagblad. Hij loopt momenteel over van het zelfvertrouwen. "We hebben vier van de laatste vijf wedstrijden gewonnen en zijn terug in de race om een plek in de play-offs. Het vertrouwen is enorm."

[google]

"Na PSV dacht iedereen dat we ook een goede serie zouden neerzetten, maar met een nieuwe ploeg heeft dat tijd nodig. We zijn nu veel verder. De druk ligt bij FC Twente. Voor hen is het de enige mogelijkheid om duels op topniveau te spelen. Voor RKC zou het geweldig zijn om verder te komen", besluit de 24-jarige Limburger reëel.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties