FC Twente Nieuws

RKC Waalwijk knikkert Seys uit selectie na opmerkelijke actie tegen ADO Den Haag

RKC Waalwijk knikkert Seys uit selectie na opmerkelijke actie tegen ADO Den Haag

Dylan Seys is door RKC Waalwijk uit het eerste elftal gezet, zo weet het Brabants Dagblad te melden. De voormalig FC Twente-aanvaller veroorzaakte afgelopen zondag een onnodige strafschop tegen ADO Den Haag, waardoor hij voorlopig bij het beloftenelftal wordt verwacht.

Seys heeft dit seizoen zijn basisplek moeten afstaan aan Darren Maatsen. In het openingsduel met VVV-Venlo moest de Belg genoegen nemen met een invalbeurt in de slotfase, alvorens hij enkele minuten later een natrappende beweging maakte. Zijn gedrag is de voornaamste reden waarom Seys niet meer welkom is bij het eerste. Er wordt zelfs al gesproken van 'één van de laatste wapenfeiten van de Belg bij RKC'.

[google]

In het seizoen 2016/17 werd Seys door FC Twente op huurbasis overgenomen van Club Brugge. De inmiddels 22-jarige aanvaller groeide in Enschede uit tot één van de publiekslievelingen. In zeventien wedstrijden in de hoofdmacht van FC Twente was Seys goed voor één doelpunt en twee assists.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties