FC Twente Nieuws

Robbemond opnieuw hoofdtrainer tegen FC Twente: "Wij hebben vertrouwen"

Robbemond opnieuw hoofdtrainer tegen FC Twente: "Wij hebben vertrouwen"

Aankomende zaterdag speelt FC Twente in eigen huis tegen Willem II. Reinier Robbemond zal - na het eerdere vertrek van Erwin van de Looi als eindverantwoordelijke - ook in Enschede de rol van hoofdtrainer bij de club uit Tilburg nog op zich nemen, nadat hij zijn ploeg afgelopen weekend naar een 5-0 overwinning tegen koploper PSV loodste.

[google]"Deze mooie overwinning is na een bewogen week de reactie en prestatie van onze volledige staf en spelers waar we op hoopten", zo laat technisch directeur Joris Mathijsen weten op de clubsite. "We leven van wedstrijd naar wedstrijd. FC Twente-uit is een zeer belangrijk duel voor ons. Daar ligt de focus nu volledig op en wij hebben vertrouwen dat de staf en spelers onder leiding van Reinier tot een goed resultaat kunnen komen."

Robbemond respecteert de beslissing van de club. "Ik loop al langer mee in het voetbal", vertelt hij in gesprek met het Brabants Dagblad. "Het is een opportunistisch wereldje. Ik ga er met de staf alles aan doen om de selectie zo goed mogelijk op de wedstrijd tegen FC Twente voor te bereiden", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties