FC Twente Nieuws

Roemeratoe weg bij zaakwaarnemer: "Kijk nergens van op in die wereld"

Roemeratoe weg bij zaakwaarnemer: "Kijk nergens van op in die wereld"

Godfried Roemeratoe en zijn vaste zaakwaarnemer René Wagelaar gaan hun samenwerking verbreken. De middenvelder die nog tot het einde van het seizoen onder contract staat bij FC Twente is al jarenlang een client van de zaakwaarnemer die klaar lijkt met het voetbalwereldje.

“Ouders… Spelers die zelf weglopen waar je jaren alles voor hebt gedaan. Die melden je even: de groeten. Ik heb de laatste jaren heel veel nare dingen meegemaakt waardoor ik dacht: ik wil wat anders gaan doen", zo liet Wagelaar een maand geleden weten aan tafel bij Voetbaltijd.

Hij gaf toen wel aan door te willen met Godfried Roemeratoe, Tijs Velthuis(AZ) en Timo Jansink (FC Twente), maar ook hier komt nu een einde aan. "Die drie begeleid ik nog. Van de rest heb ik in december afscheid genomen."

Nu heeft hij alsnog besloten om ook afscheid te nemen van zijn laatste drie spelers, waaronder dus Roemeratoe. "Per 1 september is hij weg. Ik ga deze window alles nog voor hem regelen en dan gaan we kijken." Het besluit komt als een verrassing voor presentator Eddy van der Ley.

"Ik had niet verwacht dat je Roemeratoe van de hand zou doen omdat je hem vanaf het begin onder je armen hebt genomen." Wagelaar: "Dat weet ik, maar ik heb er meer onder de armen genomen en die hebben de armen ook losgelaten. Ik kijk nergens van op in die wereld. We hebben nu netjes op papier staan dat het per 1 september voor bij is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties