FC Twente Nieuws

Ron Jans vol vertrouwen: "Ik vind ons op voorhand gelijkwaardig"

Ron Jans vol vertrouwen: "Ik vind ons op voorhand gelijkwaardig"

FC Twente speelt aankomend weekend de uitwedstrijd bij PEC Zwolle. De Tukkers hopen de overwinning op Heracles een goed vervolg te geven. FC Twente won vorige week vrijdag met 1-0 van de streekgenoot uit Almelo. Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in Enschede tussen FC Twente en PEC Zwolle in 2-2.

[google]PEC Zwolle won vorige week met 1-2 in Den Haag, van ADO. Oefenmeester Ron Jans zag om deze reden geen enkele aanleiding om zijn selectie te wijzigen. Ted van de Pavert is het enige twijfelgeval. De centrale verdediger kreeg afgelopen week triest nieuws in zijn privé-leven en is er eventueel niet bij.

Ron Jans geeft in gesprek met TC Tubantia aan dat hij vertrouwen heeft voor de wedstrijd tegen FC Twente. "Tegen Ajax en ADO hebben we goede dingen laten zien", vertelt Ron Jans. "Die lijn moeten we doortrekken tegen FC Twente. Een sterke tegenstander, die we goed kennen. Het middenveld met Klich en Mokotjo heeft een Zwols verleden. En met Assaidi hebben ze er een goede voetballer bij gekregen deze week. Toch vind ik ons op voorhand gelijkwaardig en hebben we zeker kansen. Wij zijn ook heel anders uit de winterstop gekomen", besluit Jans. [ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties