FC Twente Nieuws

Rots enthousiast: "In het kampioensjaar ging ik voor hem kijken"

Rots enthousiast: "In het kampioensjaar ging ik voor hem kijken"

Na veertien wedstrijden in de eredivisie was het al tijd voor de winterstop. Dit in verband met het WK in Qatar, dat vanwege de warme omstandigheden in de zomer naar november-december is verplaatst. Een rare gewaarwording, die FC Twente wel de kans biedt om bijna twee weken naar Costa Rica te gaan voor een trainingskamp. Deze reis wordt georganiseerd vanwege de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz.

Ook voor rechtsbuiten Daan Rots is het maar een raar iets, die vervroegde winterstop met dat WK. "Normaal heb je niet zo’n lange periode geen competitie. Op zich was tweeënhalve week vrij wel relaxed. Maar het is wel lekker om weer in training te zijn. Alleen is het wel een beetje koud", vertelt hij tegenover Huis aan Huis Enschede.

Rots kijkt uit naar het aankomende warme trainingskamp in Midden-Amerika. "Costa Rica lijkt me wel heel mooi. Het is wel wat anders dan een trainingskamp in De Lutte. En Bryan Ruiz is natuurlijk een Twente-icoon. In het kampioensjaar ging ik eigenlijk voor hem kijken. Hij was dé ster van Twente. Ik weet nog hoe hij voetbalde, wat voor flair hij had in zijn spel", besluit Rots.

Het trainingskamp van FC Twente zal aankomende maandag beginnen. Dan vliegen de Tukkers aan het begin van de middag naar Costa Rica. Op zaterdag 17 december om 23:00 uur wordt de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz gespeeld. Op vrijdag 23 december keert FC Twente weer terug in Nederland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties