FC Twente Nieuws

RTV Oost maakt zich hard voor uitzenden afscheidswedstrijd Ruiz

RTV Oost maakt zich hard voor uitzenden afscheidswedstrijd Ruiz

Afgelopen woensdag kwam het nieuws naar buiten dat Bryan Ruiz FC Twente heeft uitgenodigd voor een afscheidswedstrijd. Deze wedstrijd gaat plaatsvinden in Costa Rica. De Tukkers zijn hierin de tegenstander van LD Alajuelense. Dat is de club waar Ruiz zijn carrière is begonnen en ook gaat eindigen.

In de Oosttribune van RTV Oost hebben de mannen aan tafel ook aandacht voor het afscheid van de clublegende. “Bryan Ruiz heeft zijn afscheid aangekondigd en wil graag tegen FC Twente zijn afscheidswedstrijd spelen. Die wedstrijd wordt in de nacht gespeeld. Kunnen wij die wedstrijd niet live uitzenden?”, vraagt Bert van Losser zich af.

Club-watcher Tijmen van Wissing ziet dat idee wel zitten. “Ik zal me wel weer opofferen. Ik ga proberen of we de wedstrijd kunnen uitzenden. Ik ben in onderhandeling met de Costa Ricaanse televisiezender.” De afscheidswedstrijd vindt plaats tijdens het trainingskamp van FC Twente. Zij gaan van 12 tot 22 december op trainingskamp in voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Ruiz begon zijn carrière bij het Costa Ricaanse LD Alajuelense. Medio 2006 vertrok de aanvaller naar KAA Gent. Na drie seizoenen in België maakte de Costa Ricaan voor 5,5 miljoen euro de overstap naar FC Twente. In Enschede maakte Ruiz 44 doelpunten en gaf hij 24 assists in 97 wedstrijden. Bij de Tukkers won hij de competitie, de beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties