FC Twente Nieuws

Ruiz toont interesse in technisch directeurschap. Stage bij FC Twente aanstaande?

Ruiz toont interesse in technisch directeurschap. Stage bij FC Twente aanstaande?

Nog één keer voetballen in een uitverkocht Estadio Alejandro Morera Soto en dan zit het er definitief op voor Bryan Ruiz. Zijn laatste officiële wedstrijd speelde hij al tijdens het WK 2022 in Qatar tegen Japan. Zaterdag tijdens zijn afscheidswedstrijd speelt hij voor zijn twee grote liefdes. Eén helft in het shirt van Alajuelense en één helft in het shirt van FC Twente.

Maar wat gaat er daarna gebeuren met de man die een groot aandeel had in het kampioenschap van FC Twente in 2010? Ruiz heeft er al over nagedacht. Eerst gaat hij even genieten van de rust, maar daarna denkt hij toch weer terug te willen keren in de voetballerij.

"Het zal de eerste tijd fijn zijn om bij mijn familie te zijn en van hen te genieten. Maar daarna hoop ik weer iets te vinden in de voetbalwereld", vertelt Ruiz in gesprek met CRHoy. Dingen die hem interesseren zijn het trainerschap het technisch directeurschap. De toekomst zal het uit moeten wijzen.

"Een goede voetballer zijn geweest, betekent niet automatisch dat ik ook automatisch een goede trainer of manager zal worden." Om ervaring op te doen wil Ruiz zich niet binden aan één club, maar in meerdere keukens meekijken. Een daarvan is die van FC Twente. "Ik hoop dat ik stage kan gaan lopen bij FC Twente", zei Ruiz in een interview eerder dit jaar. Die kans zal FC Twente hem zeker gunnen als de tijd rijp is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties