FC Twente Nieuws

Run op seizoenkaarten FC Twente: Wachtrij nu al enkele duizenden

Run op seizoenkaarten FC Twente: Wachtrij nu al enkele duizenden

FC Twente is terug waar het wil zijn, de subtop van Nederland. De club is zelfs haar eigen beleidsplan voorbij gestreefd waarbij staat dat de doelstelling voor komend seizoen het behalen van de Europese play-offs is. Ondanks de vierde plek dit seizoen liet Van der Kraan als weten geen gekke dingen te gaan doen en dat het beleidsplan de rode draad blijf.

Door het huidige succes is de interesse in FC Twente nog meer toegenomen. In de magere voorgaande jaren was al duidelijk dat de vaste kern supporters de club niet in de steek laten. Er gingen de afgelopen seizoenen meer dan 20.000 seizoenkaarten over de toonbank. Nu FC Twente terug is in de subtop is er ook een nieuwe groep die aan wil sluiten.

Paul van der Kraan laat vandaag weten dat er inmiddels een flinke wachtlijst is van mensen die graag een seizoenkaart willen van FC Twente. De teller staat nu op 2.300 stuks en de verwachting is dat de rij nog groter gaat worden. De algemeen directeur is dan ook terecht trots. "Noem mij een club met nu al een wachtlijst van tweeduizend mensen voor een seizoenkaart", zo vraagt hij in de TC Tubantia.

De seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2022-2023 is inmiddels begonnen voor de huidige kaarthouders. Deze hebben tot en met 25 mei de kans om hun kaart te verlengen. Daarna volgt een verhuisronde en vanaf 14 juni zijn de mensen op de wachtlijst aan de beurt. Als er dan nog kaarten over zijn zal op 16 juni de vrije verkoop van start gaan.

4 t/m 25 mei Verlengperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
1 en 2 juni Verplaatsperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
14 juni Start verkoop wachtlijst
16 juni Start vrije verkoop

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties