FC Twente Nieuws

Sadílek twijfelde over terugkeer in voetballerij na zware periode, maar is er weer

Sadílek twijfelde over terugkeer in voetballerij na zware periode, maar is er weer

Michal Sadílek stond na ruim drie maanden afwezigheid eindelijk weer op het veld. Hij speelde een half uur in de oefenwedstrijd tegen Almere City FC (1-1). De Tsjechische middenvelder kampte lange tijd met oorsuizen. Het was een zware periode voor hem, zo laat hij weten.

"Het duurde lang, langer dan ik had gedacht. Maar ik ben blij dat ik weer terugben", vertelt Sadílek in gesprek met RTV Oost. Sadílek wil niet vertellen hoe de periode precies voor hem was. "Ik wil er niet over praten. Het was gewoon een slechte tijd voor mij. Qua alles, ook mentaal. Dus ik ben blij dat ik terug ben in de voetballerij."

De 23-jarige middenvelder liep tijdens de wedstrijd tegen FC Volendam een liesblessure op. Tegelijkertijd kreeg hij ook nog last van oorsuizen. Hij was anderhalf maand geblesseerd aan zijn lies en had drie maanden last van oorsuizen. "Uiteindelijk ben ik gewoon blij dat ik weer terugben. Op naar betere tijden", aldus Sadílek.

Is Sadílek dan nu weer helemaal de oude? "Ik heb nog een klein beetje last, maar het gaat de goede kant op. Ik slaap weer wat beter. Ik hoop dat het weer snel goed gaat zijn", zegt de middenvelder van FC Twente.

Sadílek heeft zelfs getwijfeld of hij überhaupt nog wel zou terugkeren in de voetballerij. "Daar moet ik eerlijk over zijn. Ik heb een hele slechte periode gehad. Dan ga je over dingen nadenken. Maar ik ben gewoon terug", vertelt Sadílek, die het er verder niet over wil hebben.

In deze lastige periode kreeg de Tsjech goede hulp van iedereen bij FC Twente. "Wij hebben een heerlijke groep. Vanaf dag één kreeg ik hulp van je jongens en de staf. Dus echt top. Ik ben blij dat ik bij FC Twente zit", besluit Sadílek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties