FC Twente Nieuws

Salah-Eddine zet handtekening bij FC Twente: "Wil zoveel mogelijk spelen"

Salah-Eddine zet handtekening bij FC Twente: "Wil zoveel mogelijk spelen"

FC Twente heeft vandaag Anass Salah-Eddine gepresenteerd. De 20-jarige linksback heeft zijn handtekening gezet onder een huurovereenkomst voor één seizoen. Bij FC Twente moet de Amsterdammer de concurrentie aangaan met Gijs Smal. Hij was tot vandaag de enige linksback binnen de selectie van Ron Jans.

"Na goede gesprekken met Ron Jans en Jan Streuer heb ik een fijn gevoel overgehouden aan deze club, met een duidelijke visie en een mooi plan om mij te kunnen ontwikkelen. Mijn ambitie is om mezelf te laten zien op het hoogste niveau en om zoveel mogelijk te spelen", aldus de speler op de clubwebsite.

Jan Streuer: "Anass is een zeer talentvolle speler. Hij staat aan het begin van zijn carrière en wil zich heel graag bewijzen. Hij is een typische Ajax-speler: technisch vaardig, snel en creatief. Wij denken dat hij heel goed past bij het voetbal dat FC Twente wil spelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties