FC Twente Nieuws

Samenvatting: Aburjania stunt met Georgië tegen Denemarken

Samenvatting: Aburjania stunt met Georgië tegen Denemarken

FC Twente-middenvelder Giorgi Aburjania heeft zondagavond voor een stunt gezorgd met Georgië in de EK-kwalificatie. In de Boris Paichadze Dinamo Arena werd Denemarken op een 0-0 gelijkspel gehouden. Het mag met recht een stunt genoemd worden, aangezien Georgië de 94ste plek bezet op de FIFA World Ranking en Denemarken op een 13de plaats staat.

Evenals in de oefeninterland tegen Zuid-Korea (2-2 gelijkspel) begon Giorgi Aburjania in de basis. Ditmaal mocht de huurling van Sevilla langer op het veld staan. Pas in de 86ste minuut werd Aburjania vervagnen door Veleriane Gvilia.

[google]

De kans dat Aburjania zich met Georgië plaats voor het EK is klein. De Georgiërs staan momenteel op een vierde plaats in groep D met vier punten uit vijf duels. Ierland gaat aan kop in de kwalificatiepoule met elf punten uit vijf wedstrijden, gevolgd door Denemarken dat negen punten uit vijf duels heeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties