FC Twente Nieuws

Samenvatting FC Twente - FC Emmen oefenduel 2022-2023

Samenvatting FC Twente - FC Emmen oefenduel 2022-2023

FC Twente heeft donderdag een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Emmen. Er werd met 0-1 verloren. Het verlies was echter niet het slechtste nieuws van de wedstrijd. Rechtsbuiten Daan Rots raakte namelijk geblesseerd aan zijn enkel. Wat de ernst van de blessure is, is nog niet duidelijk, maar het zag er niet best uit.

De Tukkers speelden met slechts één speler die ook tegen sc Heerenveen aan de aftrap verscheen, namelijk Michel Vlap. De Drentenaren startten met negen basiskrachten en wonnen met 0-1.

Na rust wilde Daan Rots de bal op het middenveld oppikken na een verkeerde aanname van Julius Dirksen van FC Emmen. Dirksen zette een sliding in, maar raakte Rots' enkel in plaats van de bal. Rots leek er veel last van te hebben en werd door de medische staf van FC Twente van het veld gedragen, zo is te zien in onderstaande samenvatting. Later maakte Dirksen nog de 0-1 uit een vrije trap die niet goed werd verdedigd door FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties