Samenvatting: FC Twente pakt punt na late gelijkmaker tegen PSV

FC Twente speelde zondagmiddag haar eerste uitwedstrijd van het nieuwe kalenderjaar bij PSV. De ploeg van trainer Gonzalo García leek af te stevenen op een nederlaag, maar stapte na een late treffer met een 1-1 gelijkspel van het veld.

Beide ploegen kwamen tot weinig kansen over de hele wedstrijd gezien. Toch kwam PSV in de 61ste minuut via Denzel Dumfries op voorsprong. In de 75ste minuut kreeg Ibrahim Afellay zijn tweede gele kaart en moest de thuisploeg verder met tien man. In de slotfase loste Haris Vuckic een vernietigend schot in de bovenhoek. Hiermee behoedde hij FC Twente voor een verliespartij.

Drommel; Troupée, Pleguezuelo, Bijen, Schenk; Selahi (78' Berggreen), Busquets, Bosch; Aitor, Espinosa (66' Vuckic), Lang (66' Zekhnini).