Samenvatting Racing Union - FK Cukaricki met wereldgoal Mijailovic

Donderdagavond stond de wedstrijd Racing FC Union Luxembourg - FK Cukaricki op het programma in de tweede voorronde van de Conference League. Het duel werd gespeeld in het nieuwe nationale stadion van Luxemburg. Het was de eerste keer dat er een Europese wedstrijd werd gespeeld.

Voor FC Twente was het ook een belangrijke wedstrijd. Eén van de twee clubs wordt de tegenstander in de volgende ronde. Dit gaat naar alle waarschijnlijkheid de Servische club worden want die wisten eenvoudig te winnen met 4-1.

Cukaricki kwam in de 16e minuut op een 1-0 voorsprong, maar drie minuten later was het de thuisploeg die gelijk maakte. Nog voor rust scoorde Mijailovic een wereldgoal en bracht de Servische club opnieuw op voorsprong. In de tweede helft werd er nog twee keer gescoord door de bezoeker en werd de eindstand bepaald op 4-1 voor FK Cukaricki. Hieronder de samenvatting.

Door de 4-1 overwinning op de nummer zeven van Luxemburg, is het nagenoeg zeker dat FK Cukaricki de tegenstander gaat worden van FC Twente. De Tukkers spelen dan op donderdag 4 augustus eerst uit zodat de Serven uit kunnen wijken naar het stadion van Partizan Belgrado. De return in de Grolsch Veste is op donderdag 11 augustus.