FC Twente Nieuws

Schenk blij met gelijkspel: "We mogen niet ontevreden zijn"

Schenk blij met gelijkspel: "We mogen niet ontevreden zijn"

FC Twente speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk op bezoek bij PSV. Aanvoerder Xandro Schenk is blij met het resultaat, maar denkt dat er mogelijk nog meer in had gezeten.

"PSV-uit, dan is een gelijkspel voor ons prima", vertelt Schenk in gesprek met FOX Sports. In de 75ste minuut kreeg Ibrahim Afellay zijn tweede gele kaart en moest de thuisploeg verder met tien man. "Als je naar het laatste kwartier kijkt, valt er tegen tien man misschien nog wel meer te halen. Maar we mogen niet ontevreden zijn."

Het enige Twentse doelpunt werd vlak voor tijd gemaakt door Haris Vuckic, die de bal snoeihard in de bovenhoek roste. "Het was eigenlijk niet eens een kans. Het was een geweldig schot, een geweldige goal. Maar we creëerden te weinig met de ruimte die we kregen. We mogen blij zijn met een punt."

[google]

Noa Lang, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Ajax, maakte zijn basisdebuut voor FC Twente. "Noa is gewoon een hele goede speler", weet Schenk. "Hij kan wat voor je creëren. Maar in de eerste helft hielden we de bal niet in de ploeg, dan komt hij ook niet in zijn spel. Noa moet die bal in zijn voeten krijgen, geen hoge ballen. Maar het is wel duidelijk dat hij voor ons een hele goede speler is", aldus de aanvoerder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties