FC Twente Nieuws

Schenk staat voor vertrek: "Serieuze interesse vanuit het buitenland"

Schenk staat voor vertrek: "Serieuze interesse vanuit het buitenland"

Aanstaande maandag om 00:00 uur sluit de zomerse transferwindow. Tot dan kan FC Twente spelers inkopen en verkopen. De Tukkers jagen nog op een aanvallende middenvelder, maar dreigen nu ook nog een speler te verliezen.

Xandro Schenk staat in de nadrukkelijke belangstelling van een buitenlandse club. Eerder deze zomer werd hij al gelinkt aan een club uit Cyprus, maar deze transfer ging uiteindelijk niet door. Welke club interesse heeft getoond is nog niet bekend.

"Er is serieuze interesse vanuit het buitenland voor hem", zo vertelt Streuer in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. Mocht hij vertrekken dan zal FC Twente geen vervanger aantrekken. Met Pierie en Dumic heeft de club nog twee verdedigers achter de hand.

Daarnaast wil de club jeugdspeler Mees Hilgers binnen afzienbare tijd vastleggen. Hij heeft inmiddels een contract aangeboden gekregen van FC Twente.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties