FC Twente Nieuws

Schilder blikt terug: "FC Twente was op dat moment wel te kloppen"

Schilder blikt terug: "FC Twente was op dat moment wel te kloppen"

FC Twente won twee weken geleden met 0-1 op bezoek bij SC Cambuur. Afgelopen seizoen troffen beide ploegen elkaar in de Grolsch Veste in de kwartfinale van de KNVB Beker, toen de club uit Enschede met 3-1 te sterk bleek. Voormalig FC Twente-middenvelder Robbert Schilder staat sinds 2016 onder contract bij Cambuur en denkt met weinig plezier terug aan het bekertreffen.

De ploeg van trainer René Hake werd onlangs door Fortuna Sittard uitgeschakeld in de achtste finales. "Door die wedstrijd denk je terug aan het bekerseizoen van vorig jaar", vertelt Schilder bij LEO TV. "Dat was best wel een teleurstelling. Vooral omdat FC Twente op dat moment wel te kloppen was. We hebben die dag niet kunnen brengen wat we in die fase wel hadden kunnen doen. FC Twente kende toen een moeilijke periode, dus ik had het gevoel dat er wel wat te halen viel."

[google]

Daarentegen was Schilder wel onder de indruk van de aanhang van FC Twente. "Toch was het een hele mooie wedstrijd", vervolgt hij. "Het stadion en het publiek zijn beide geweldig. Iedereen was onder de indruk. We hebben er alles aan gedaan om te winnen, maar het was niet genoeg", aldus Schilder.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties