FC Twente Nieuws

Selahi: "Kunnen de winterbreak goed gebruiken om ons weer te herpakken"

Selahi: "Kunnen de winterbreak goed gebruiken om ons weer te herpakken"

FC Twente is momenteel in trainingskamp in het Spaanse Benahavis om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Inmiddels hebben de Tukkers de eerste twee trainingsdagen achter de rug, en kijkt middenvelder Lindon Selahi terug op lange en zware trainingssessies.

"Ik denk dat we dat nodig hebben", vertelt Selahi op de clubsite. "Goede trainingen en hard werken om zo klaar te zijn voor de twee competitiehelft. We kunnen hier in Spanje onder prima omstandigheden trainen. Je bent de hele week van 's ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij elkaar en dat is goed."

De Albanese Belg hoopt dat zijn ploeg zich kan herpakken in de tweede seizoenshelft. "De teamspirit die we aan het begin van het seizoen hadden, verloren we in de laatste weken voor de winterstop. Die goede spirit die we hadden moeten we weer terugkrijgen, en dat we ook weer die extra stap zetten in de wedstrijden. Wanneer je op het veld niet die extra meters werk levert, kun je in een paar seconden een goal weggeven. In de eerste wedstrijden van dit seizoen hebben we als ploeg heel mooie dingen laten zien, en als we als ploeg niet bij elkaar blijven zakken we te ver weg. We mogen niets te makkelijk opvatten."

[google]

Selahi mocht in 2019 zijn debuut maken bij de nationale selectie van Albanië. "Dat was heel bijzonder, spelen voor je land. Ik was nog gelukkiger voor mijn familie dan voor mezelf. Als je een kans krijgt als voetballer moet je die pakken, zo veel kansen krijg je vaak niet, en dan moet je het maximum geven. De kans die ik deze zomer bij FC Twente kreeg voelde ook goed en het was fijn dat ik zo’n begin kon maken bij de club. Toen het met het team minder ging, speelde ik zelf ook minder. Ik denk dat we de winterbreak goed kunnen gebruiken om ons weer te herpakken, we weten wat we als team hebben laten zien eerder dit seizoen", aldus Selahi.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties