FC Twente Nieuws

Selectie Willem II stroomt weer vol, clubtopscorer sluit vermoeid aan

Selectie Willem II stroomt weer vol, clubtopscorer sluit vermoeid aan

Op het trainingscomplex in Tilburg is de Willem II selectie vrijdag nagenoeg compleet. Meerdere spelers keerden terug vanuit de interlandbreak, ook is de ziekenboeg van de Tilburgers een stuk leger dan aan het begin van deze week. Dit alles tot opluchting van trainer Adrie Koster.

De ziekenboeg wordt echter nog wel gevuld door Wriedt, Heerkens en Kabangu, zij zullen er dan ook zeker niet bij zijn zaterdag. Koster geeft aan dat Nunnely, Owusu en Zuiderwijk weer goed op de weg terug zijn. Of zij zaterdag kunnen starten is nog een vraagteken, aangezien ze alle drie nog niet geheel wedstrijdfit zijn.

De internationals uit de Willem II selectie zijn vrijdag allemaal weer bij de groep aangesloten. Onder hen Grieks international Pavlidis, die afgelopen woensdag 90 minuten maakte tegen Kosovo. Adrie Koster meldde hier tegen Omroep Brabant het volgende over: ''Hij zal vermoeid terugkeren, hij moet zorgen dat hij er zaterdag weer staat''.

Selectie Willem II stroomt weer vol, clubtopscorer sluit vermoeid aan

Toch sprak Koster over het algemeen positief over het feit dat Willem II op dit moment veel internationals in de gelederen heeft. ''Voor Görkem Saglam en Dries Saddiki was het de eerste keer dat ze werden opgeroepen, voor Jong Turkije en de nationale ploeg van Marokko. Dat is mooi. Die jongens komen met een positieve vibe terug''.

In de aanloop naar zaterdagavond, komt het voor Koster goed uit dat hij weer wat te kiezen heeft. Hij is namelijk positief over de Tukkers. ''Ze maken een uitstekende start. als je dat vergelijkt met het afgelopen seizoen, dan kun je toch wel stellen dat ze een metamorfose hebben ondergaan''.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties