FC Twente Nieuws

Sensatie in de Edivisie: zestien goals tijdens Vitesse-FC Twente

Sensatie in de Edivisie: zestien goals tijdens Vitesse-FC Twente

Vooraf gezien werd afgelopen Edivisie week voor FC Twente als zeer lastig bestempeld. De Tukkers moesten het namelijk opnemen (sub)toppers Fortuna Sittard en Vitesse. Toch boden de Tukkers beide ploegen zeer goed partij. In het tweeluik met de Arnhemmers vielen maar liefst zestien goals.

In tegenstelling tot de voorgaande weken mocht Brent Weerink de Edivisie week dit keer aftrappen voor FC Twente. In duel met Jason Glas van Fortuna Sittard kwam het talent net te kort en verloor hij met 2-1. Doordat Tukker Enis Tokdemir vervolgens met 1-0 wist te winnen van Fortunees Mark Groenland, pakten de Tukkers een verdienstelijk punt in strijd met de Fortunezen.

In het voor FC Twente tweede en laatste tweeluik van de Edivisie week namen Weerink en Tokdemir het op tegen Vitesse, één van de titelfavorieten in de Edivisie. Wederom trapte Brent Weerink het tweeluik af, nu in strijd met Renzo Oemrawsingh. Het Twentse talent won met 6-1 van de e-sporter van Oemrawsingh en liet zo niets heel van de e-sporter van de Arnhemmers. Hierdoor leken de drie punten veiliggesteld....

In de return trad FC Twente e-sporter Enis Tokdemir aan tegen megatalent Levi de Weerd die zijn sporen bij Vitesse en 'Team Gullit' verdiend. Tokdemir zat door de overwinning van Weerink op rozen, toch werd het nog behoorlijk spannend.

De Tukker pakte bij een 5-2 achterstand namelijk een rode kaart, uit de daaruit volgende vrije trap maakte de Weerd 6-2. Niet veel later scoorde de jongeling opnieuw, hiermee bepaalde hij de einstand op 7-2(!). Beide clubs pakten hierom een punt, het tweeluik eindigde immers in 8-8. Hier zal vooral Enis Tokdemir enorm van balen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties