FC Twente Nieuws

Seuntjens furieus: “Ik loop met schaamte van het veld”

Seuntjens furieus: “Ik loop met schaamte van het veld”

FC Twente heeft afgelopen weekend vrij moeiteloos gewonnen van Fortuna Sittard. De Tukkers liepen uit naar een 3-0 overwinning door doelpunten van Van Wolfswinkel, Brenet en Misidjan. Onder de warme omstandigheden kon Fortuna geen vuist maken in Enschede. Tot grote ergernis van aanvoerder Seuntjens.

“Ik loop met schaamte van het veld. Eigenlijk alles ging mis. Kwalitatief, maar ook hoe we de wedstrijd ingaan. Vorig jaar waren we ook niet altijd beter, maar wonnen we ook wedstrijden. Maar in de spirit, in de houding, heb ik helemaal niets kunnen zien”, aldus Seuntjes in gesprek met ESPN.

Afgelopen seizoen kwam Fortuna met veel vuur naar De Grolsch Veste. Dat was zondag wel anders. “Er was niets van terug te zien. Dat klopt. We wilden met drie spelers drukzetten en daardoor speelde FC Twente vaak de lange bal. Dat dwing je daarmee af. Maar van de 133 tweede ballen in de eerste helft, waren er 133 voor FC Twente.”

Trainer Sjors Ultee wou tegen FC Twente meer gaan voetballen dan afgelopen seizoen. “Maar als je dat vandaag ziet. Ik ga er geen niveau op plakken, want ik moet nog naar de kleedkamer. Dat ga ik niet doen. Maar het is echt schandalig. Ik houd me in, want ik ben heel boos”, besluit de aanvoerder chagrijnig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties